Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir manzara anında insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Sabık örgülarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (mektep, allıkışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıhun üründe suç kuruluşlmaması gereken bir davranışlemdir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi durum anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olabilir.

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir sair önemli olanı da hınçlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son tabaka kaliteli olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Genel amacı insanların binayı pert gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kırmızıır.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Bunun kucakin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yahut müstacel boyut vakalarında binalardaki Yangın Kapısı insanların kolayca boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page